Ik hou van Brabant

14:00

Ontvangst

Onder het genot van een gratis welkomstdrankje wordt u welkom geheten door onze quizmaster.

14:30

Ik hou van Brabant

10945536_771619972915611_3185953363038210190_nIk hou van Brabant is een uitdagend teamspel met diverse vragen, muziekfragmenten en behendigheidsspelen. Als de teams verdeeld zijn, zal er gestart worden met het eerste deel van het spel. Humor, strijd en gezelligheid zullen tijdens deze dag zeker niet ontbreken. Anders dan bij het programma “Ik hou van Holland” zijn de vragen gekenmerkt over ons Brabantse land.

15:30

Pauze

Na de eerste ronde “Ik hou van Brabant” volgt er een pauze waar voor eenieder wat te drinken wordt geserveerd (indien gereserveerd).

16:00

Tweede deel Ik hou van Brabant

Guus MeeuwisNadat eenieder zich tijdens de pauze weer heeft ‘opgeladen’, zal er gestart worden met het tweede deel van het spel. Ook tijdens deze ronde komen er weer diverse onderdelen aan bod. Frans Bauer, Guus Meeuwis en onder andere Vader Abraham zullen de revue passeren. Hoe is het gesteld met uw Brabantse dialect?

Een echte aanrader voor wie plezier wil beleven. Een ECHT HILARISCH uitstapje waar nog lang over nagepraat en gelachen zal worden.

17:00

Prijsuitreiking

CarnavalAan het einde van deze gezellige dag wordt het winnende team bekend gemaakt. Wie neemt de fles heerlijke Toon Vertier wijn in ontvangst?

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok of het Stamppottenbuffet.

Het stamppottenbuffet is tijdens de koude wintermaanden een echte aanrader, vandaar dat we hier inhoudelijk even op ingaan. Een buffet wat zeker zal smaken, dit omdat het ondermeer uit streekproducten vervaardigd is. Het buffet omvat o.a. Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, wortelstamppot, verse worst, spek, rookworst, hachee, roggebrood, appelmoes en jus.

Wij wensen u alvast een leuke dag en een smakelijk eten toe! 

Bij dit 3,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 
1 consumptie
– Quizmaster
– Hilarische onderdelen
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

 Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 25,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 14,00

(Programma kan op diverse tijden starten, ook in de avond).

Sfeerbeeld