Expeditie Day Tour

13:00

Ontvangst

 

De teams worden kenbaar gemaakt onder het genot van een welkomstdrankje. Hierna volgt de instructie van uw eerste activiteit. Wanneer deze positief is afgerond ontvangt u van ons het eerste puzzelstuk en gaan we door naar het tweede onderdeel.

13:30

Expeditie Hindernissentour

U bepaalt zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord rijdt u door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Oirschot. Via opdrachten op de route kunnen jullie hier de eerste aanwijzingen voor het finalespel verzamelen.
Halverwege wordt er een drankje geserveerd, echter volledige ontspanning is er niet bij. Bij deze tussenstop wordt een volgende opdracht aangeboden waar kennis en kracht moeten worden gecombineerd.
Dan vervolgt u de hindernissentour.

16:00

Pauze

Indien gereserveerd wordt er voor eenieder een drankje geserveerd.

16:30

Expeditie Tuk Tour

De tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de tuktuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te herkennen zoals weergegeven op de expeditie foto kaart. Met behulp van de gevonden letters is de geheime locatie te vinden.

17:30

Finalespel

Voor het finalespel krijgen jullie de puzzelstukken die jullie met je groep in voorgaande activiteiten hebben verdiend. Kunnen jullie de puzzel compleet maken? En waar leidt deze jullie naartoe?

18:00

Prijsuitreiking

Bij het eindpunt wordt men opgevangen met een lekker drankje. Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

 

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
3 consumpties
– Hindernissentour
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Extra consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 49,85
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 26,50

(Programma kan op diverse tijden starten)
(Onderdelen kunnen desewenst gewisseld worden)

Sfeerbeeld