Hilarische Hindernissen

13:00

Ontvangst

Toon Vertier heet u welkom onder het genot van een kopje koffie en vertelt u het een en ander over het eerste onderdeel van het programma.

13:30

Hindernissentour op de meermansfiets

Met zijn allen stapt u op de meermansfiets. Met de hindernissenroute rijdt u door het groene woud. Een mooi stukje natuur van Brabants Best. Om de rit naar behoren te rijden dient u de vragen op de juiste manier op te lossen. Naast de route ontvangt u een diversiteit aan rebussen waarvan de goede antwoorden tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

14:30

Pauze

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze.

15:00

Adventure Golf

Een prachtig aangelegde adventure golfbaan in het 20130501_134535buitengebied van het Brabantse Best. Het is de bedoeling dat je in zo min mogelijk aantal slagen de 18 banen met een diversiteit aan hindernissen weet te spelen. Deze avontuurlijke baan is een werkelijke uitdaging voor jong en oud!

16:30

Pauze

Na dit tweede onderdeel van de dag volgt er een pauze waarin iedereen even bij kan komen en na kan praten over deze hilarische dag tot nu toe.

17:00

Bosbal

20170930_111640Nu voorgaande onderdelen erop zitten is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Bosbal zo goed mogelijk af te ronden. Diverse nostalgische hindernissen hangen tussen de bomen. Aan u de opdracht om de bal van gepaste afstand in de hindernis te werpen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Een traject van 9 hindernissen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen.

18:00

Prijsuitreiking

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze Hilarische Hindernissendag uitgereikt aan het winnende team.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
1 consumptie
– Hindernissentour op de meermansfiets
– Adventure Golf
– Bosbal
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauzes en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 18,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 14,90

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld