Eten & Drinken

Maak uw dag compleet met eten & drinken. Maak een keuze uit de hieronder beschreven mogelijkheden.

Broodbuffet

In de zomermaanden lekker genieten van het zonnetje tijdens een broodbuffet. Dit heerlijke buffet bestaat o.a. uit diverse broodjes, vlees- en zoetwaren. Onbeperkt koffie / thee en voor de kinderen fristi of chocomel.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 11,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 7,90

Broodbuffet de Luxe

Een compleet broodbuffet staat voor uw gezelschap klaar. Het buffet omvat meerdere soorten brood en luxe broodjes. Witte en bruine bolletjes, croissantjes, krentenbollen etc. Onbeperkt koffie/thee, melk en Jus d’orange. Voor de kinderen fristi of chocomel. Diverse soorten vlees- en zoetwaren, een gekookt eitje, soep, slaatje en ook fruit mag niet ontbreken. Kortom deze ingrediënten maken van dit buffet een echt luxe buffet!

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 14,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 8,90

Koffietafel

In het nabijgelegen pannenkoekenhuis wordt de authentieke Brabantse koffietafel voor u geserveerd. Deze koffietafel is zeer uitgebreid en bestaat uit; onbeperkt koffie / thee / melk, voor de kinderen fristi of chocomel. Witte bolletjes, wit/bruin en krentenbrood. Diverse soorten vlees- en zoetwaren en een gekookt eitje.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 13,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 9,50

Pannenkoeken

In het gezellige Pannenkoekenhuis wordt er voor u een heerlijke pannenkoek gebakken. Na een leuk dagje uit is het heerlijk om nog even te genieten van de lekkere pannenkoeken. De keus is enorm, waardoor u zeker een pannenkoek naar uw smaak zult vinden.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 9,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 7,45

Mega Wok

2012-09-06 18.48.08Wat is er gezellig om met uw gezelschap te gaan wokken? Bij deze culinaire afsluiting bent u welkom in een Bourgondische sfeer met een zeer uitgebreide keuze uit de zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder ; shoarma, kalfsfricandeau, thaise kipreepjes en kip gyros. Verder wordt er naast vlees gezorgd voor diverse soorten groenten, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 22,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,50

Bourgondisch tafelen (diner)

Gezellig met elkaar aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk diner. Dan bent u hier aan het juiste adres. Als u een keuze maakt uit ons uitgebreid menu weet u zeker dat u culinair verast gaat worden.

Prijs p.p. (3-gangen) v.a.:
– 
Volwassenen € 21,95

Barbecueën

Indien u met uw gezelschap wilt gaan barbecueën, staat alles voor u klaar om hier op een Bourgondisch wijze van te gaan genieten. De barbecue bestaat uit diverse soorten vlees o.a. hamburger, BBQ worst, argentina steak, gemarineerde kipfilet en shaslick. Het plaatje wordt helemaal compleet met diverse soorten salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 22,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 14,90

Koud en warm buffet

Kiest u voor een koud en warm buffet dan wordt u verwend met dit overheerlijke buffet. Niets zal ontbreken waardoor u met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis toe zult gaan. Het buffet bestaat o.a. uit de volgende ingrediënten; gemengde salade met tomaat- komkommer en radijs, vleessalade, gevulde eitjes, asperge / hamrolletjes, ham met meloen en vis (gerookte zalm). Natuurlijk zijn er ook warme gerechten aanwezig t.w.: varkenshaaspuntjes in champignonsaus en kipfilet in pittige satésaus. Stokbrood met kruidenboter. En ter afsluiting een heerlijk nagerecht.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 22,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,50

Plate service menu

Het Plate service menu heeft voor ieder wat wils. Met dit overheerlijke diner zorgt u ervoor dat niemand iets tekort komt. Er is ruime keuze uit kipfilet, schnitzel of tongfilet met frietjes, salade en groentegarnituur.
Wij wensen u alvast een smakelijk eten!

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 19,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 19,50

Stamppottenbuffet

In de koude wintermaanden is het dubbel genieten. Dit heerlijke stamppottenbuffet brengt de echte Bourgondiër naar boven. Het stamppottenbuffet bestaat uit echte klassiekers o.a. Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, wortelstamppot, verse worst, spek, rookworst, hachee, roggebrood, appelmoes en jus. Extra lekker aangezien deze stamppotten uit echte streekproducten worden vervaardigd.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 17,85
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,85

 

 

 

* Kleine wijzigingen voorbehouden

Sfeerbeeld