Bos escape plus

13:00

Ontvangst

 

Van harte Welkom!
We heten u van HARTE WELKOM voor dit veelbelovende programma. In teams gaat u op zoek naar de locatie en de code van de kluis waarin de oplossing ligt voor uw ontsnapping.
( desgewenst met consumptie )

13:30

Bos escape

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30

Pauze

Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming is gearriveerd, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00

Hindernissentour op de meermansfiets

Wanneer de sterke verhalen van het edelhert en de opdrachten de groep zijn rond geweest, beginnen we aan het tweede onderdeel van het arrangement Bos escape. U bepaalt zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord rijdt u door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Oirschot. Voor de teams die nog meer uitdaging willen, hebben we nog een verrassing in petto. Alle goede antwoorden zullen tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17:00

Prijsuitreiking

Als een ieder weer op de plaats van bestemming is komen de goede antwoorden en horen we vaak “dat ik daar niet aan gedacht heb”. Aansluitend wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
– Interactieve speurtocht
– Hindernissentour
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 31,00
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 19,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld