Dagje Terug In De Tijd

14:00

Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

14:30

Solextour

Nu is hét moment daar. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op de SOLEX uit grootmoeders tijd. De rit voert u door het Meierijse populierenland, door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling, omgeven door een prachtig stukje natuur. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras onder het genot van een kopje koffie. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.

17:00

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een drankje.

17:30

Bosbal

Een spel dat zich afspeelt in het bos. Diverse nostalgische hindernissen hangen tussen de bomen. Aan u de opdracht om de bal van gepaste afstand in de hindernis te werpen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Een traject van 9 hindernissen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen.

18:30

Prijsuitreiking

Als eenieder weer op plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
2 consumpties
– Bosbal
– Nostalgische solextour incl. prachtige route

Optioneel:
– Consumptie tijdens pauze
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 39,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld