Dagje Terug In De Tijd

14:00

Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

14:30

Solextour

Nu is hét moment daar. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op de SOLEX uit grootmoeders tijd. De rit voert u door het Meierijse populierenland, door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling, omgeven door een prachtig stukje natuur. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras onder het genot van een kopje koffie. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.

17:00

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een drankje.

17:30

Mega bowl

Mega bowl is een uniek spel met kenmerken van bowling, kegelen en midgetgolf. De bedoeling is om op de 11 verschillende banen in zes worpen zo veel mogelijk punten te scoren door de bal in, op of door de uitdagende hindernissen te rollen. Wie scoort de meeste punten? En bij wie vliegt de bal uit de baan?

18:30

Prijsuitreiking

Als eenieder weer op plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
2 consumpties
– Mega bowl
– Nostalgische solextour incl. prachtige route

Optioneel:
– Consumptie tijdens pauze
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 42,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld