Tuk Tuk Topper

Met recht de topper onder onze Tuk Tuk arrangementen. Voor deze tour wordt er kennis, inventiviteit en creativiteit gevraagd. Een arrangement waarbij er veel gelachen wordt en waar men nog lang over praat.

13:00

Ontvangst

In het Brabantse Oirschot wordt u welkom geheten door onze instructeurs. Onder het genot van een kopje koffie (indien gereserveerd) geniet u van de zon op het terras.

13:30

Instructie

13:45

Tuk tuk tour

Nadat u welkom bent geheten volgt er een instructie over de tuk tuk. Alvorens u de tour gaat rijden wordt er een testronde gereden. Vervolgens kunnen we met maximaal 4 personen in de Tuk Tuk. Deze mooie tocht voert u door een prachtig landschap met echte karakteristieke bezienswaardigheden. Voor diegene die niet achter het stuur zit is er de tuk sloganroute waarvan u probeert te achterhalen welke slogan we zoeken. Onderweg wordt u een consumptie aangeboden in Brabantse horecagelegenheid. Hier ziet u door het glas de koeien in de stal staan. Dit is al een bezienswaardigheid op zich.
Vervolgens wordt de tocht voortgezet en komt u op de mooiste landweggetjes die u ooit gezien heeft.

15:45

Pauze

Eenmaal weer aangekomen op het vertrekpunt wordt er een pauze gehouden en kan iedereen zijn spectaculaire verhalen vertellen.

16:00

Klootschieten

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. De teams gaan het spel klootschieten spelen. De teamleden werpen om de beurt met de kloot (een houten bal van ca. 500 gram). Vanaf de plaats waar de kloot blijft liggen werpt de volgende enz. Het is de bedoeling in zo weinig mogelijk worpen de punten te behalen. Wie onder u blijkt in het minste aantal worpen het parcours afgelegd te hebben?

17:30

Prijsuitreiking

De juiste antwoorden van de Tuk Tuk Tour passeren de revue. Waarop we vaak horen, “Ohhh” en “Ja maar …dat we dat niet hebben gezien”. Het winnende team gaat ervan door met een fles originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Route klootschiet parcours
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– Volwassenen € 46,25
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 32,90

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten)

Sfeerbeeld