Tuk Escape

13:00

Ontvangst

 

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

13:30

Bos escape

 

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00

Tuk Tuk Tour

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

17:00

Prijsuitreiking

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 4 uur).

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
– 
1 consumptie
– Interactieve speurtocht
– Tuk Tuk Tour
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 49,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 26,50

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn.

Sfeerbeeld