Sla je Slagdag

 

13:00

Welkom

 

U wordt welkom geheten op ons zonnige terras waar er voor u koffie/thee en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers klaarstaat.

13:30

Fotozoektocht op de meermansfiets

Als iedereen helemaal gereed is voor de eerste activiteit, gaat u met de vertierfiets op weg. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op foto’s die u meekrijgt op deze route. Het team dat in deze tocht de meeste goede antwoorden weet te vinden is uiteraard het winnende team van het eerste onderdeel.

15:30

Pauze

Onder het genot van een kopje koffie of een pilsje (indien gereserveerd) kunt u even lekker uitrusten van de fietstocht. Ondertussen zal er druk overleg gevoerd worden over de antwoorden van de fotozoektocht.

16:00

Bosbal

Bosbal..Diverse nostalgische hindernissen hangen tussen de bomen. Aan u de opdracht om de bal van gepaste afstand in de hindernis te werpen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Een traject van 9 hindernissen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen. Wie kan er het beste werpen en weet de meeste punten te behalen?

17:30

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
2 consumpties
– Fotozoektocht op de meermansfiets
– Bosbal
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 21,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld