Sla je Slagdag

 

13:00

Welkom

 

U wordt welkom geheten op ons zonnige terras waar er voor u koffie/thee en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers klaarstaat.

13:30

Fotozoektocht op de meermansfiets

Als iedereen helemaal gereed is voor de eerste activiteit, gaat u met de vertierfiets op weg. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op foto’s die u meekrijgt op deze route. Het team dat in deze tocht de meeste goede antwoorden weet te vinden is uiteraard het winnende team van het eerste onderdeel.

15:30

Pauze

Onder het genot van een kopje koffie of een pilsje (indien gereserveerd) kunt u even lekker uitrusten van de fietstocht. Ondertussen zal er druk overleg gevoerd worden over de antwoorden van de fotozoektocht.

16:00

Adventure golf

Na de pauze gaan we verder in het prachtige buitengebied van Best met het spel Adventure Golf. In zo min mogelijk aantal slagen 18 holes afleggen met een diversiteit aan natuurlijke hindernissen. Werkelijk een fantastisch spel om te spelen. Adventure Golf is een spel voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden.

17:30

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
2 consumpties
– Fotozoektocht op de meermansfiets
– Bosbal
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 21,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld