Dagje Brabant

10:00

Ontvangst

U wordt ontvangen met een Brabants bakske koffie met iets lekkers. Toon Vertier heet u welkom en vertelt u het een en ander over het dagprogramma.

10:30

Fotozoektocht door het Brabantse landschap

Met zijn allen stapt u op de meermansfiets van Toon Vertier. Normaal gesproken nemen we met ca. 5 personen plaats en verzint elk team een originele groepsnaam. Op ongeveer de helft van de tocht krijgt u een drankje aangeboden en heeft u even de tijd om met andere groepen te discussiëren over de fotozoektocht. Indien de inwendige mens weer voorzien is van wat nat begint u aan het tweede deel van de fotozoektocht.

12:30

De inwendige mens

Na deze intensieve ochtend wordt het hongerige gevoel weggenomen door een heerlijke Brabantse koffietafel en natuurlijk koffie, thee of melk.

13:30

Adventure Golf

Een baan waarvan er niet 1 in Nederland is! De rustieke uit 18 holes bestaande adventure golfbaan is speciaal ontwikkeld voor de recreant. Jong en oud bevinden zich in een natuurlijke omgeving waar u zich ontspannen kunt concentreren om in zo min mogelijk aantal slagen de bijzondere hindernissen te doorstaan.

15:00

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat u even lekker kunt bijkletsen.

15:30

Huifkartocht

huifkar (10)Afhankelijk van de groepsgrootte staan er één of meerdere huifkarren gereed om u door het “Meierijse populierenland” te voeren. Wie dit niet kent heeft geen weet van een der meest fijnzinnige landschappen die ons land rijk is.

17:00

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles lekkere wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 7,5 uur durend programma is inbegrepen: 
– 2 consumpties
– Fotozoektocht
– Koffietafel
– Adventure Golf
– Huifkartocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 49,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 39,90

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld