Verover het gebied

13:30

Ontvangst

Wij heten het gezelschap welkom en deelnemers krijgen uitleg over dit veelbelovende programma.

14:00

Avontuurlijke tocht

Een gevarieerde tocht boordevol met avontuur, spanning en samenwerking staat u te wachten. Voor alle speurneuzen geldt dezelfde regel: VEROVER HET GEBIED. Het gezelschap wordt in teams van 4 of 5 personen verdeeld. Elk team ontvangt een route in geheimtaal, een code en een letterkaart. Van belang is dat u éérst de geheimtaal ontdekt alvorens u aan de speurtocht kunt beginnen (al sensationeel om mee te maken). De geheime route loopt door het bos. Onderweg moeten er diverse opdrachten gedaan worden. De teams krijgen een pakket aan instrumenten mee waaronder een direct-klaar-camera, waarmee de opdrachten moeten worden vastgelegd. Elk team heeft de mogelijkheid om de locatie en de cijfercombinatie van de kluis te vinden. Het team dat als eerste de vlag in de paal hijst heeft het gebied veroverd.

16:00

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat u even lekker kunt bijkletsen over de kneepjes van het speurders vak.

16:30

Puzzelrit

Voor elk team staat er een vertierfiets gereed. Aan de hand van de route rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Oirschot. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten (“Doen we het nu goed of niet?”). Na de pauze wordt de tocht hervat voor het tweede deel.

18:30

Prijsuitreiking

Aan het eind van deze veelbelovende dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Avontuurlijke tocht incl. route, code- en een letterkaart
– Direct klaar camera
– Puzzelrit
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 34,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 25,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld