Uit met het gezin

postimage

Een ongedwongen bezigheid. Mega Bowl is een spel dat zich kruist tussen bowlen, kegelen en midgetgolf. 11 banen met een diversiteit aan hindernissen liggen voor u klaar.

Lees verder...

postimage

13:00 Ontvangst Toon Vertier heet u welkom onder het genot van een kopje koffie en vertelt u het een en ander over het eerste onderdeel van het programma.

Lees verder...

postimage

13:00 Ontvangst   U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee op een zonnig gelegen terras.

Lees verder...

postimage

De dierenwereld van BestZOO is een ware belevenis. Midden in het Brabantse landschap ontmoet je allerlei dieren uit de hele wereld, je staat versteld van de diversiteit die het park biedt. Ga op ontdekkingstocht door het park en maak kennis met meer dan 80 verschillende diersoorten.

Lees verder...

postimage

Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best: Het groene Woud. Met vier of vijf personen neemt u plaats op de trapkarren. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten wat een werkelijke uitdaging is voor elke deelnemer.

Lees verder...

postimage

Deze activiteit is weer helemaal terug van weggeweest! Lekker ongedwongen en met veel plezier speelt u petanque, een oerhollands balspel in een nieuw jasje gestoken. Wie komt er het dichtste bij ‘de But’ (de kleine bal)? En misschien nog wel belangrijker: Hoe lang ligt mijn petanque op de beste positie? De kunst is om tactisch […]

Lees verder...

Sfeerbeeld