Uit met het gezin

postimage

13:00 Ontvangst Toon Vertier heet u welkom onder het genot van een kopje koffie en vertelt u het een en ander over het eerste onderdeel van het programma.

Lees verder...

postimage

13:00 Ontvangst   U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een gevulde koek op een zonnig gelegen terras.

Lees verder...

postimage

Bij het pannenkoekenhuis is het genieten voor iedereen! Voor jong en oud staan de lekkerste gerechten op de menu kaart.

Lees verder...

postimage

De dierenwereld van BestZOO is een ware belevenis. Midden in het Brabantse landschap ontmoet je allerlei dieren uit de hele wereld, je staat versteld van de diversiteit die het park biedt. Ga op ontdekkingstocht door het park en maak kennis met meer dan 80 verschillende diersoorten.

Lees verder...

postimage

Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best: Het groene Woud. Met vier of vijf personen neemt u plaats op de trapkarren. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten wat een werkelijke uitdaging is voor elke deelnemer.

Lees verder...

postimage

In het prachtige buitengebied van Best kunt u het spel Adventure Golf spelen. In zo min mogelijk aantal slagen 18 holes afleggen met een diversiteit aan natuurlijke hindernissen.

Lees verder...

postimage

Een spel dat zich afspeelt in het bos. Diverse nostalgische hindernissen hangen tussen de bomen. Aan u de opdracht om de bal van gepaste afstand in de hindernis te werpen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Een traject van 9 hindernissen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor […]

Lees verder...

Sfeerbeeld