Uit met het gezin

postimage

13:00 Ontvangst Toon Vertier heet u welkom en vertelt u het een en ander over het eerste onderdeel van het programma (indien gereserveerd met een heerlijk kopje koffie/thee).

Lees verder...

postimage

13:00 Ontvangst   U wordt ontvangen op een zonnig gelegen terras en indien gereserveerd met een heerlijk kopje koffie of thee.

Lees verder...

Na de instructie over het gebruik van de E-scooter gaat u middels een route die u via de app kunt downloaden of door ons is uitgeschreven een tour rijden door het Brabantse Oirschot. Deze gemeente heeft meer dan 300 rijks-en gemeentelijke monumenten. U geniet werkelijk van de prachtige karakteristieke boerderijen in een landelijke omgeving. Onderweg […]

Lees verder...

postimage

Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best: Het groene Woud. Met vier of vijf personen neemt u plaats op de trapkarren. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten wat een werkelijke uitdaging is voor elke deelnemer.

Lees verder...

postimage

Een ongedwongen bezigheid. Mega Bowl is een spel dat zich kruist tussen bowlen, kegelen en midgetgolf. 11 banen met een diversiteit aan hindernissen liggen voor u klaar.

Lees verder...

Sfeerbeeld