Hilarische Dinergame

TIJDELIJK NIET TE BOEKEN!

 

Wanneer u volop wil genieten met hilarische momenten tijdens een heerlijk diner is de “Hilarische Dinergame” een optimaal programma.

Wanneer het voorgerecht is geserveerd maken wij ons klaar voor de 1e spelronde. Diverse onderdelen komen aan bod; Petje op petje af, algemene vragen en muziek fragmenten. Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd waarna we weer verder gaan met de 2e ronde. Hier zullen de hilarische momenten parten gaan spelen. Tv Tunes, Meezingers en originele spelen komen naar voren. Een avond die u niet meer vergeet.
Als slagroom op de taart spelen we de finale en wordt het winnende team gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

18:15

Ontvangst

Uw gezelschap wordt welkom geheten door de spelleider.

18:30

Voorgerecht

Het gezelschap begint met een heerlijk voorgerecht met een drankje, waarbij u keuze heeft uit twee heerlijke gerechten.

19:00

1e ronde dinergame

Lachen gieren brullen dat staat er deze avond te gebeuren. Het arrangement is een belevenis op zich en bijzonder om te mogen spelen.
Elke deelnemer kan hier dan ook aan mee doen. De deelnemers van het spel spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. Het spel wordt in teams gespeeld die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven.

20:00

Hoofdgerecht


Om even bij te kunnen komen van al het enthousiasme uit de eerste ronde, volgt het hoofdgerecht. Hierbij heeft u wederom keuze uit twee heerlijke gerechten.

21:00

2e ronde dinergame


Als iedereen weer terug is op zijn of haar plaats beginnen we aan de tweede ronde van de dinergame. Geluidsfragmenten, nieuws, sport en algemene kennis worden hier op interactieve wijze gepresenteerd.

22:00

Nagerecht

Na een tweede ronde vol enthousiasme schuift u terug aan de dinertafel voor het nagerecht. Bij het nagerecht kunt u kiezen uit twee heerlijke desserts.

22:45

Finaleronde

Wanneer de buikjes rond zijn gegeten, spelen we nog één finaleronde om te zien welk team de winnaar is van uw dinergame.

23:00

Prijsuitreiking

Het winnende team wordt bekend gemaakt en zal worden gefeliciteerd met de originele fles Toon Vertier wijn.
Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen: 
– Een hilarische, gezellige en spannende quiz
– 3-gangendiner
– Quizmaster
– Locatie
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Prijs p.p. v.a.:
Volwassenen € 57.45

Programma is te boeken vanaf 40 personen.

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld