Feestavond Ik hou van Holland

Dat deze feestavond ‘Ik hou van Holland’ bij de top 5 hoort van de Brabantse Feestavonden is een feit. Een perfect bedrijfsuitje wat nog lang in het geheugen gegrift zal staan.

Opening Plate Service Menu

We starten de avond met een voorgerecht van het PLATE SERVICE MENU (een heerlijke soep naar keuze.) Voor ieder wat wils.

Ik hou van Holland
Na het voorgerecht zal de spelleider de teams bekend gaan maken die met elkaar de strijd aangaan. De deelnemers spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. De lachspieren draaien op volle toeren, hilarische momenten passeren de revue en de Nederlandse muziekfragmenten worden ten gehore gebracht. Al snel zal blijken dat er deelnemers bij zitten die mee kunnen doen aan The Voice of Holland.
Ondertussen wordt er in de keuken hard gewerkt aan het hoofdgerecht.

Het laatste uur
Nu de spelrondes erop zitten zijn we benieuwd wie de felbegeerde prijs in ontvangst neemt. De allround barman verzorgt de muziek, de feeststemming wordt opgevoerd en menig voetjes zullen de dansvloer raken. Een feestavond waarbij desgewenst alle dranken naar believen worden geserveerd, is een gegarandeerd succes.

Welterusten
We sluiten deze Holandse Avond af met een lekker bekske koffie of thee.
Zeker weten, dit is een avond om nooit te vergeten!

Bij deze 5 uur durende feestavond is inbegrepen:
– Spelleider
– Plate Service menu 2 gangen
– 5 uur drank afkoop (pils/wijn/fris)
– Locatie

Optioneel:
– Dessert
– Buitenlands gedestilleerde dranken

Prijs p.p. (min. 30 pers):
– 
Volwassenen € 77,00 p.p.

Aanvang: 19.00 uur – Einde: 00.00 uur
(Programma kan op diverse tijden starten)

Thema / Feestavonden zijn te boeken van november tot en met maart.

Sfeerbeeld