Sla je Slagdag

13:00

Welkom

 

U wordt welkom geheten op ons zonnige terras waar er voor u koffie/thee en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers klaarstaat.

13:30

Fotozoektocht op de meermansfiets

Als iedereen helemaal gereed is voor de eerste activiteit, gaat u met de vertierfiets op weg. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op foto’s die u meekrijgt op deze route. Het team dat in deze tocht de meeste goede antwoorden weet te vinden is uiteraard het winnende team van het eerste onderdeel.

15:30

Pauze

Onder het genot van een kopje koffie of een pilsje (indien gereserveerd) kunt u even lekker uitrusten van de fietstocht. Ondertussen zal er druk overleg gevoerd worden over de antwoorden van de fotozoektocht.

16:00

Adventure Golf

20130501_140550Een baan waarvan er niet 1 in Nederland is! De rustieke uit 18 holes bestaande adventure golfbaan is speciaal ontwikkeld voor de recreant. Jong en oud bevinden zich in een natuurlijke omgeving waar u zich ontspannen kunt concentreren om in zo min mogelijk aantal slagen de bijzondere hindernissen te doorstaan.

17:30

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
-
2 consumpties
- Fotozoektocht op de meermansfiets
- Adventure Golf
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 19,75
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld