Dagje Vleut

09:45

Ontvangst

U wordt verwacht op ons zonnig gelegen terras, waar een kop koffie met iets lekkers voor u klaar staat en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers.

10:15

Fotozoektocht op de Vertierfiets

Goed uitgerust stapt u met zijn allen op een meermansfiets van “Toon Vertier”, waar u met een fotozoektocht langs alle bezienswaardigheden van deze bosrijke omgeving fietst. Tijdens de pauze in deze tocht krijgt u een drankje aangeboden.

12:15

Pannenkoeken….mmmm

U wordt rond het middaguur verwacht in het pannenkoekenhuis, waar u een pannenkoek naar keuze krijgt aangeboden. Voor de kinderen serveren we speciale kinderpannenkoeken. Ook staat er voor iedereen een drankje klaar.

13:15

Frisbeegolf

Iedereen ontvangt een speciale kunststof schijf. Men werpt met deze frisbee richting de “target”. De target bestaat uit een ronde rij kettingen bevestigd aan een paal in de grond. Als de frisbeeschijf de kettingen raakt is het de bedoeling dat de frisbee in een ijzeren mand valt die onder de kettingen is bevestigd. Het is de bedoeling om met zo weinig mogelijk worpen het hele parcours.

14:15

Bezoek Dierenpark

Tot slot brengt u een bezoek aan dierenpark “Best Zoo”. Hier komt u oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld, zoals jaguars, poema’s, kamelen, zebra’s, lama’s, enz. Voor de kinderen is er een kinderwandelsafari en een leuke speeltuin.

17:00

Einde Programma

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 7 uur durend programma is inbegrepen:
-
3 consumpties en iets lekkers bij het ontvangst
- Fotozoektocht op de vertierfiets
- Pannenkoek naar keuze
- Frisbeegolf
- Bezoek aan het dierenpark

Optioneel:
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 40,50
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 35,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld