Bos escape plus

13:00

Ontvangst

 

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een gevulde koek op een zonnig gelegen terras.

13:30

Bos escape

Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos.

20170531_155957De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt waarin de sleutel verborgen ligt die toegang geeft tot het openen van het slot. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis vinden, waarin de sleutel veilig ligt opgeborgen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de kluis? Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30

Pauze

Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming is gearriveerd, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00

Hindernissentour op de meermansfiets

IMG_9029Wanneer de sterke verhalen van het edelhert en de opdrachten de groep zijn rond geweest, beginnen we aan het tweede onderdeel van het arrangement Bos escape. U bepaalt zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord rijdt u door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Best. Voor de teams die nog meer uitdaging willen, hebben we nog een verrassing in petto. Alle goede antwoorden zullen tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17:00

Prijsuitreiking

Een hilarisch moment wanneer er oohh, aahh en van “ja ik wist het wel” geroepen wordt. Tijdens deze prijsuitreiking wordt  het winnende team gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
– 
1 consumptie
– Interactieve speurtocht
– Hindernissentour
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 32,00
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld