Bos escape plus

13:00

Ontvangst

 

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een gevulde koek op een zonnig gelegen terras.

13:30

Bos escape

Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos.

De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen Speurtocht1en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven, daar buiten ligt een straatverbod. Slechts een straat, zandpad, brug of pad leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug op pad dit is en ook via deze weg terug te gaan. Wanneer u in het straatverbod gebied terecht komt kan dit u duur verdiende punten kosten. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennis vragen en een goede samenwerking heeft een ieder de kans om te ontsnappen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de uitgang. Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30

Pauze

Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00

Hindernissentour op de meermansfiets

IMG_9029Wanneer de sterke verhalen van het edelhert en de opdrachten de groep zijn rond geweest, beginnen we aan het tweede onderdeel van het arrangement Bos escape. U bepaalt zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord u rijdt door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Best. Voor de teams die nog meer uitdaging willen, hebben we nog een verrassing in petto. Alle goede antwoorden zullen tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17:00

Prijsuitreiking

Een hilarisch moment wanneer er oohh en aahh en van “ja ik wist het wel” geroepen wordt tijdens deze prijsuitreiking waar het winnende team gefeliciteerd wordt met een originele fles Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
1 consumptie
- Interactieve speurtocht
- Hindernissentour
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 32,00
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld