Bos escape

Speurtocht2Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos. De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven, daar buiten ligt een straatverbod. Slechts een straat, zandpad, brug of pad leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug op pad dit is en ook via deze weg terug te gaan. Wanneer u in het straatverbod gebied terecht komt kan dit u duur verdiende punten kosten.  Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennis vragen en een goede samenwerking heeft een ieder de kans om te ontsnappen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de uitgang. Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

Wanneer u vooraf wilt lunchen, na afloop wilt borrelen of dineren vraag ons naar de verschillende horeca mogelijkheden.

 

Deze activiteit duurt circa 2 uur.

Prijs p.p.:
Volwassenen € 23,50
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 9,00

Sfeerbeeld