”Bos” escape

13:00

Ontvangst

 

Van harte Welkom!
We starten onder het genot van een kopje koffie / thee of iets fris. Vervolgens heten we u van HARTE WELKOM voor dit veel belovende programma. In teams gaat u op zoek naar de locatie en de code van de kluis waarin de oplossing ligt voor uw ontsnapping.

13:30

Bosescape

 

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:45

Prijsuitreiking

 

Als een ieder weer op de plaats van bestemming is komen de goede antwoorden en horen we vaak “dat ik daar niet aan gedacht heb”. Aansluitend wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

Wanneer u vooraf wilt lunchen, na afloop wilt borrelen of dineren vraag ons naar de verschillende horeca mogelijkheden.
Deze activiteit duurt circa 2,5 uur.

Bij deze activiteit is inbegrepen:
– Instructie.
– Prachtige route die voert door het Groene Woud.
– Consumptie bij aankomst op zonnig gelegen terras.
– Prijsuitreiking incl. fles wijn
– Tijden dienen als voorbeeld
Optioneel:
– Gebak
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Culinaire afsluiting

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 23,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,00

Sfeerbeeld