”Bos” escape

Een fictieve escape.

U gaat op zoek naar de kluis waarin de sleutel ligt om te ontsnappen.

Eenmaal aangekomen in het bos sluiten (fictief) alle hekken om je heen. omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het ”onmogelijk” om te ontsnappen uit het bos.De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Je kunt alleen maar ontsnappen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren die je met je team moet beantwoorden. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Vanaf het startpunt / gedurende de route ben je dus bezig met het zoeken naar de opdrachten en de oplossing hiervan.

Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt waarin de sleutel verborgen ligt. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de kluis?

Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

Wanneer u vooraf wilt lunchen, na afloop wilt borrelen of dineren vraag ons naar de verschillende horeca mogelijkheden.

 

Deze activiteit duurt circa 2 uur.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 23,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 9,00

Sfeerbeeld