Bos escape

IMG-20171019-WA0002Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen en gaat de poort op slot. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos. De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt waarin de sleutel verborgen ligt die toegang geeft tot het openen van het slot. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis vinden, waarin de sleutel veilig ligt opgeborgen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de kluis? Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

Wanneer u vooraf wilt lunchen, na afloop wilt borrelen of dineren vraag ons naar de verschillende horeca mogelijkheden.

 

Deze activiteit duurt circa 2 uur.

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 23,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 9,00

Sfeerbeeld