Dinergame

18:15

Ontvangst

Uw gezelschap wordt welkom geheten door de spelleider.

18:30

Voorgerecht

Het gezelschap begint met een heerlijk voorgerecht met een drankje, waarbij u keuze heeft uit twee heerlijke gerechten.

19:00

1e ronde dinergame


Het dinergame voorziet u van een gezellige avond all-in!
De Quizmaster zal u uitleg geven over deze gezellige avond. In elke spelronde heeft u de mogelijkheid om steeds meer punten te vergaren. Waarbij het team met de meeste punten er vandoor gaat met de originele fles Toon Vertier wijn.
Onder leiding van de enthousiaste quizmaster gaat u het opnemen tegen uw teamgenoten. Diverse onderdelen als geluidsfragmenten, algemene vragen en hilarische behendigheidsspelen zullen de revue passeren. Deze onderdelen zullen in verschillende rondes worden gespeeld. Waarbij u tussen de rondes door zult worden voorzien van een heerlijk 3-gangendiner. Muziek neemt natuurlijk een belangrijke plaats in, vandaar dat ook hier aan is gedacht. Op elke tafel is een digitale drukknop aanwezig. Een ieder kan dan ook zien wie er als eerste het antwoord zal gaan geven. Een programma waar nog lang over nagepraat zal worden.

20:00

Hoofdgerecht


Om even bij te kunnen komen van al het enthousiasme uit de eerste ronde, volgt het hoofdgerecht inclusief een consumptie. Hierbij heeft u wederom keuze uit twee heerlijke gerechten.

21:00

2e ronde dinergame

Als iedereen weer terug is op zijn of haar plaats beginnen we aan de tweede ronde van de dinergames. Geluidsfragmenten, nieuws, sport en algemene kennis worden hier op interactieve wijze gepresenteerd.

22:00

Nagerecht

Na een tweede ronde vol enthousiasme schuift u terug aan de dinertafel voor het nagerecht. Bij het nagerecht kunt u kiezen uit twee heerlijke desserts en een consumptie naar keuze.

22:45

Finaleronde

Wanneer de buikjes rond zijn gegeten, spelen we nog één finaleronde om te zien welk team de winnaar is van uw dinergame.

23:00

Prijsuitreiking

Het winnende team wordt bekend gemaakt en zal worden gefeliciteerd met de originele fles Toon Vertier wijn.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen: 
– Een hilarische, gezellige en spannende quiz
– 3-gangendiner
– 3 consumpties
– Quizmaster
– Locatie
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Prijs p.p. v.a.:
Volwassenen € 49.95

Programma is te boeken vanaf 20 personen.

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld