De TV Kantine

14:00

Welkom

In de openluchtstudio van Toon Vertier wordt uw gezelschap welkom geheten onder het genot van een gratis kopje koffie, bier of fris. De regisseur van deze filmdag vertelt u over dit filmprogramma.

14:30

Instructie

U gaat gebruik maken van een aantal attributen, waaronder kleding, videocamera, tekstborden etc. Camera klaar! Geluid klaar! ACTIE! Beroemde woorden die zeker in dit arrangement niet mogen ontbreken. De deelnemers ontvangen een aantal scripts die door de dag heen moeten worden verfilmd. Toon Vertier biedt u een geweldig middagprogramma vol met humor, creativiteit en teamspirit.

15:00

sst. Opname Take 1, Take 2

In teams gaan uw gasten, aan de hand van een route, op pad door het centrum. Met behulp van de draaiboeken van o.a. soaps, actuele thema’s, thrillers, westerns en gedeeltelijk voorgeschreven teksten gaat u bijzonder leuke filmopnamen maken. Hiervoor krijgt u een filmcamera, aankleding en rekwisieten mee. Deze middag zorgt ú voor de figuranten, regisseurs, geluid- en cameramensen. Eenieder in het gezelschap speelt de hoofdrol en zal bij de première verschijnen op het witte doek.

16:15

Pauze

Voor de crew wordt er tijdens de filmopnamen een pauze gehouden, inclusief consumptie (indien gereserveerd), op een zonnig gelegen terras. Hier verschijnen ook de andere teams zodat er al diverse acts kunnen worden besproken.

18:30

Première

Aan het einde van de opnamen is er de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen en elkaars verhalen aan te horen.

De opgenomen fragmenten worden voor u op een DVD gemonteerd en worden binnen 8 dagen naar u toegestuurd.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 
Gratis welkomstdrankje
– Instructie
– Diverse attributen
– Scripts welke verfilmd gaan worden

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 33,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 18,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld