Segway Special

Een dag die in het teken staat  van genieten, samen op de segway, op de meermansfiets en ook worden de kunsten vertoond tijdens de mega bowl. Al met al genoeg onderdelen om er samen een leuke dag van te maken. De dag zal starten met een tocht op de meermansfiets, een hilarische ervaring op zich. Bij de mega bowl wordt uw behendigheid getest en in de middag mag u uw kunsten vertonen op de segway, uiteraard na een gedegen uitleg zodat u op een verantwoorde en veilige manier van start kunt gaan. Uiteraard zal er op tijd een pauze ingelast zijn om samen van een drankje te genieten en de ervaringen te delen.

13:00

Gratis welkomstdrankje

We starten de dag op het terras onder het genot van een welkomstdrankje. De voorpret kan samen al beginnen als we deze dag gaan aftrappen.

13:30

Hilarische tocht op de meermansfiets

IMG_9044.U vormt groepen van 4 personen, die samen op de meermansfiets zullen stappen. U gaat de groene omgeving bij Toon Vertier in waar u onderweg verschillende rebussen zult oplossen als team. Sjezend door de natuur kunt u genieten van al het groen maar vooral van het plezier dat u met z’n allen gaat hebben op de hilarische fiets. Of u de juiste antwoorden heeft gegeven op de vragen hoort u bij de prijsuitreiking.

14:30

Pauze

De hele route met vragen kan onder het genot van een drankje (indien gereserveerd) worden doorgenomen met de groep. De benen kunnen even rustig uitrusten voor de volgende activiteit.

15:00

Mega Bowl

Tijdensmega bowl de mega bowl gaat u samen weer aan slag op 11 verschillende banen. Iedere baan heeft zijn eigen kenmerk en een uitzonderlijke hindernis die u onder de knie dient te krijgen. Samen gaat u proberen om zoveel mogelijk punten te scoren maar het plezier staat ook tijdens deze activiteit voorop. De ballen rollen over de baan en daarbij zal er leuk gediscussieerd kunnen worden over de juiste aanpak. Maar wat voorop staat is het plezier dat u ook bij deze activiteit met elkaar zult beleven.

16:00

Pauze

Ook nu kunt u weer even bijkomen van het uur Mega Bowl. U bent welkom op ons terras of binnen om gezellig een drankje te nuttigen (indien gereserveerd).

16:30

Segway hindernis parcours

Na de pauze is het weer tijd om uw rijkwaliteiten te testen. De instructie test deze al, en als u op een veilige manier aan de slag kunt, gaat u het parcours verkennen. Er zijn 2 verschillende parcoursen waarop u aan de slag gaat. Samen met de anderen heeft u hier ook weer een onvergetelijke ervaring en zult u een gezellige middag beleven met voldoende uitdagingen op de segway.

17:30

Prijsuitreiking

Na een heerlijke middag gaan we de dag afsluiten met de prijsuitreiking. De winnaar van de dag ontvangt een ludieke fles Toon Vertier wijn. En samen kan de dag nog even rustig nabesproken worden.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
-
Gratis welkomstdrankje
- Instructie voor de segway door begeleider
- Hindernissentour op meermansfiets
- Mega Bowl
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumptie tijdens pauzes
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
 - Volwassenen € 36,90elek

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld