Op de Vlucht

13:00

Ontvangst

 

Van harte Welkom!
We starten onder het genot van een kopje koffie / thee of iets fris. Vervolgens heten we u van HARTE WELKOM voor dit veel belovende programma. In teams gaat u op zoek naar de locatie en de code van de kluis waarin de oplossing ligt voor uw ontsnapping.

13:30

Op de Vlucht

 

Vluchtende criminelen dat is de term waaraan u gewend bent. Al eerder bent u ontsnapt maar helaas u wordt weer op de hielen gezeten door de plaatselijke politie. U belandt in BEST bij Toon Vertier waar u de vluchtpoging tot een goed einde probeert te brengen. Ergens in dit buitengebied heeft uw meesterbrein een waardevolle reischeque achtergelaten. Aan u de opdracht om de cheque te vinden. Op uw eigen mobiel krijgt u de vragen en opdrachten te zien. Middels geheimtaal, het zoeken en het kraken van codes, lopen jullie fictief vooruit op de politie. Er is maar 1 doel en dat is zo snel mogelijk bij de locatie zien te komen waar de oplossing ligt om voorgoed uit de handen van de politie te blijven. Dit alles bevindt zich in het buitengebied van BEST bij Toon Vertier. Bij elke opdracht, waaronder ook foto’s / filmpjes die je moet maken heb je de kans om een aanwijzing te ontvangen. Zorgvuldig handelen, snel antwoorden, puzzels en raadsels oplossen, en een goede samenwerking maken een succes van deze vlucht! Sommige van jullie hebben zich bezeerd en hebben niet alleen bloed aan hun handen…Het is aan jullie om alle codes te achterhalen en opdrachten op te lossen. Let op: De klok tikt door. Wanneer je te laat bent dan is het echt GAME OVER!

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:45

Prijsuitreiking

 

Alle goede antwoorden passeren de revue waarbij het winnende team wordt gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

Wanneer u vooraf wilt lunchen, na afloop wilt borrelen of dineren vraag ons naar de verschillende horeca mogelijkheden.

Deze activiteit duurt circa 2,5 uur.

Bij deze activiteit is inbegrepen:
– Instructie.
– Prachtige route die voert door het Groene Woud.
– Consumptie bij aankomst op zonnig gelegen terras.
– Prijsuitreiking incl. fles wijn
– Tijden dienen als voorbeeld

Optioneel:
– Gebak
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Culinaire afsluiting

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 23,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,00

Sfeerbeeld