Op de solex terug in de tijd

14:00

Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

14:30

Boerengolf

Het eerste onderdeel is het, inmiddels landelijk bekende, boerengolfspel. Een variant op het gewone golf. U staat met uw gezelschap midden in de natuur en laat goed gemaaide “greens” achter u. Hier maakt u kennis met alle hobbels en obstakels die boerengolf met zich meebrengt. U slaat met een stick die aan het uiteinde is voorzien van een authentieke klomp. U probeert in zo min mogelijk aantal slagen de bal in de hole te krijgen. Het team dat dit voor elkaar krijgt wordt waarschijnlijk geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap golf spelen.

16:00

Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen over de kneepjes van het golfen.

16:30

Solextour

IMG_9113 aangepastNu is hét moment daar. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op de SOLEX uit grootmoeders tijd. De rit voert u door het Meierijse populierenland, door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling, omgeven door een prachtig stukje natuur. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras onder het genot van een kopje koffie. De solextour is een beleving op zich waar nog lang over nagepraat zal worden.

19:00

Einde programma

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
-
2 consumpties
- Boerengolf
- Nostalgische solextour incl. prachtige route

Optioneel:
- Consumptie tijdens pauze
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 39,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld