Maffe Maffiadag

14:00

Ontvangst

Onder het genot van een heerlijk gratis kopje koffie wordt u welkom geheten voor dit verrassende MAFFIASPEL. Uw gezelschap wordt in groepjes verdeeld die elk een originele maffia familienaam mogen verzinnen. Elk team ontvangt het nieuwste bepalingssysteem G.P.S.

14:30

Instructie

Nu de families bekend zijn en de eerste consumptie is genuttigd ontvangt u een instructie over het gebruik van het Global Positioning System. Voor deze snelle en slimme mensen uit de maffiawereld is dit geen probleem.

15:00

Wie wordt de Maffia baas?

Het maffiaverhaal speelt zich af in een buitenwijk van Chicago. Nadat godfather een gevangenisstraf heeft uitgezeten zet hij alles weer op de rails. Uiteindelijk besluit hij te stoppen met zijn activiteiten. Via handlanger Strozzi krijgt u de kans om het voortbestaan van de familie te garanderen. U maakt met uw team opdrachten zodat u de coördinaten met het GPS kunt bepalen. Daarnaast krijgt u opdrachten waarmee u geld kunt verdienen, maar ook zult verliezen. U moet uw maffiakennis volledig inzetten om het meeste geld te verdienen. Een tocht boordevol spanning waarin samenwerking, saamhorigheid en inventiviteit een belangrijke rol spelen. Diegenen die dit tot het beste resultaat weten te brengen worden verkozen tot de nieuwe maffialeiders.

17:30

Prijsuitreiking

Bij het eindpunt wordt men opgevangen met een lekker drankje (indien gereserveerd). Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
-
Gratis welkomstdrankje
- Gebruik G.P.S. systeem
- Spannende opdrachten
- Acteur
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 26,00
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld