LACH DAG bij Toon Vertier

13:30

Ontvangst

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Wanneer we hiervan hebben genoten beginnen we aan gezellige groene boeren spelen van sportief tot matig actief.

14:00

Eerste spelonderdeel

TwisterNa een korte instructie verdelen we het gezelschap in wat kleinere groepjes die met elkaar de strijd aangaan en zoveel mogelijk punten proberen te behalen. Spelen waaronder; A-lopen, krat stapelen, mega twister en broekhangen passeren de revue. Eenieder zal zich enorm vermaken dit door het variabele aanbod van de spelen. Dat de meeste druk deze dag wordt uitgeoefend op de lachspieren is een feit.

14:45

Pauze

Na het eerste gedeelte enthousiast gespeeld te hebben houden we een pauze waar er voor eenieder weer de gelegenheid is om even bij te kletsen met de andere teams onder het genot van een drankje (indien gereserveerd).

15:15

Tweede spelonderdeel

simg2212-smNa de pauze beginnen we aan het tweede onderdeel van deze dag. De spelen die gedurende deze dag voorbij komen zijn ook zeer uitdagend. Zo maken de deelnemers kennis met diverse spelen in het prachtige buitengebied van BEST. Daag je collega’s, vrienden of familie uit om bijvoorbeeld het evenwichtsorgaan te testen. Eenieder kijkt er makkelijk tegenaan doch onze ervaring is anders, dat blijkt dan ook zo tijdens de prijsuitreiking. Durft u de uitdaging aan te gaan?

16:00

Borrel

Na deze lach dag wordt / is er ruimte binnen of op een van de terrassen gereserveerd voor het gezelschap om desgewenst nog even lekker na te borrelen.

16:30

Prijsuitreiking

De jury heeft de balans opgemaakt voor op de prijsuitreiking. Het team wat namelijk de meeste punten heeft weten te scoren wordt gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere teams.

Eventueel een culinaire afsluiting met ; Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 3,5 uur durend programma is inbegrepen: 
- 1 consumptie
- Spelleider
- Diverse spelen
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 16,00
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 8,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld