Kinderfeest

postimage

In Sprookjesland is Prins Christiaan op zoek naar een vrouw. Hij gaat binnenkort trouwen maar weet nog niet met wie. Hij is opzoek naar het juiste meisje en vraagt daarom elk meisje in Sprookjesland hem te bezoeken. De prins heeft een speurtocht uitgezet door het sprookjesgebied. Om te kunnen trouwen heeft hij een schat nodig […]

Lees verder...

postimage

Op boot “De Zeeslag” is kapitein Eenbeen op zoek naar zijn opvolger. Elke piraat op zijn schip wil de nieuwe kapitein worden, maar dat is maar voor 1 piraat weggelegd. De piraten moeten daarom op zoek gaan naar de schat. Wie vindt de schat voordat de slechterik deze heeft ontdekt?

Lees verder...

postimage

Al eeuwen lang leeft er in de Vleut een oude heks. De oude heks wil nu het stokje overdragen aan nieuwe, jonge heksen en ze laten zien wat er nodig is om een heks te worden.

Lees verder...

postimage

Samen met je vrienden en vriendinnen ga je een missie doen. Alleen niemand mag dit weten, dus mondje dicht. Op deze manier denkt iedereen dat jullie gewoon feest aan het vieren zijn, maar eigenlijk zijn jullie in het geheim een” INGEWIKKELDE MISDAAD” aan het oplossen.

Lees verder...

Sfeerbeeld