Kinderfeest

postimage

Ergens op een afgelegen plek in het buitengebied van Best, woont de boze heks. Als ze boos is rent ze razend en tierend rond en tovert iedereen die ze tegenkomt in een dier. Nu is het winter en heel erg koud en komen er weinig mensen in het buitengebied. Maar daar weet ze wel wat op. In de buurt van […]

Lees verder...

postimage

In Sprookjesland is prins Christiaan op zoek naar een vrouw. Hij gaat binnenkort trouwen maar weet nog niet met wie. Er is een speciale speurtocht uitgezet voor alle prinsessen. Zij moeten de prins zoeken.

Lees verder...

postimage

Op boot “De Zeeslag” is kapitein Eenbeen op zoek naar zijn opvolger. Elke piraat op zijn schip wil de nieuwe kapitein worden, maar dat is maar voor 1 piraat weggelegd. De piraten moeten daarom op zoek gaan naar de schat.

Lees verder...

postimage

Al eeuwen lang leeft er in de Vleut een oude heks. De oude heks wil nu het stokje overdragen aan nieuwe, jonge heksen en ze laten zien wat er nodig is om een heks te worden.

Lees verder...

postimage

Samen met je vrienden en vriendinnen ga je een missie doen. Alleen niemand mag dit weten, dus mondje dicht. Op deze manier denkt iedereen dat jullie gewoon feest aan het vieren zijn, maar eigenlijk zijn jullie in het geheim een” INGEWIKKELDE MISDAAD” aan het oplossen.

Lees verder...

Sfeerbeeld