Bubble spektakel

13:00

Welkom

Onder het genot van een lekker kopje koffie wordt uw gezelschap welkom geheten op ons terras.

13:30

Bubble voetbal

Bubble2Nadat de teams zijn samengesteld is het tijd om de ‘ballen’ aan te trekken. De vraag is bij deze bubble activiteit, wie rolt er het hardst over het veld, de bal of de speler…? Er worden diverse rondes bubble voetbal gespeeld, zodat het voor eenieder ook mogelijk is om de collega’s  / vrienden te zien rollen. Bij de laatste ronde van dit spektakel gaat het erom wie van de deelnemers er als laatste nog op zijn benen staat. Dus val je om dan moet jij het veld verlaten. Spectaculair om mee te maken voor zowel de spelers zelf als voor de toeschouwers.

15:00

Pauze

Na deze intensieve activiteit Bubble voetbal wordt er een pauze georganiseerd op het prachtige terras (indien gewenst incl. consumptie).

15:30

De laatste ronde

IMG_9022Nadat we met zijn allen weer tot rust zijn gekomen gaan we de Laatste ronde maken op de traptrein. Deze trein gaat als een slang over de weg en men zit met twee aan twee langs en achter elkaar. U rijdt deze bijzondere tocht door het meijerijse populierenland. Een stukje groen wat u bij zal blijven. Halverwege de tocht wordt er een consumptie geserveerd. Als men het drankje heeft genuttigd kan men beginnen aan het tweede deel van de Laatste ronde. Een tocht gecombineerd met foto en puzzelopdrachten.

17:30

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5 uur durend programma is inbegrepen:
- 2 consumpties
- Bubble voetbal
- De laatste ronde (fotozoektocht) op de traptrein
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 37,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld